Veulenlessen

VANAF 6 APRIL 2022 START DE NIEUWE SERIE VEULENLESSEN!

Veulenlessen zijn voorafgaand aan de rijlessen verplicht bij Sam’s Stal. Dit doen wij om de veiligheid van de beginnende ruitertjes te waarborgen. Tijdens de veulenlessen wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de beginselen van paardrijden. De groep bestaat uit maximaal 4 ruiters in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar.
Het doel van deze lessen is dat de ruiters uiteindelijk zonder hulp hun pony kunnen verzorgen en opzadelen, tevens leren de kinderen veilig opstappen en afstappen. Op deze manier leren zij de taal van het paard begrijpen.
Tijdens de les zullen de ruiters één paard delen, hierdoor moeten zij samen poetsen, opzadelen, elkaar op het paard helpen en krijgen zij intensieve begeleiding van één instructeur.
De lessen zullen gegeven worden op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 15.45 uur. De lessen kunnen uitsluitend worden afgenomen in een pakket van 6 lessen á €87,-. Hierdoor wordt er in een vast groepje gewerkt en kunnen de ruiters elkaar helpen!
Zodra er voldoende ruiters zijn verzamelt zullen we van start gaan! Opgeven kan via info@samsstal.nl je ontvangt dan een email met een toegangscode waarmee je je kan aanmelden via de app manegeplan.nl.

LET OP: Het veulenlespakket bestaat uit 6 lessen, die elk afzonderlijk gereserveerd moeten worden via de app.


Cap verplicht, maar eventueel ook bij ons te leen!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close